Fr, 29.Mär.2024 - 06:42
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Nermin Bezmen'in Cok Satan Kitaplari Seti
3 Kitap Birarada

Nermin Bezmen
Nermin Bezmen, uzun süren araştırmaları ışığında nakış gibi işlediği detayları, tarihin sessiz kalmış gerçeklerini, titizlikle uyarladığı karakter tahlillerini, gerçekçiliğin vuruculuğuyla roman ve öykülerine aktardı.
Okurlar da bu satırlarda, kendilerini, düşlediklerini, hüzünlerini, endişelerini veya çok yakınlarından bir esintiyi yakaladılar.
Nermin Bezmen'in çok satan kitaplari, Türk Kitabevi güvencesiyle, set halinde evinize geliyor. Işte setimizdeki Kitaplar:
Sır:
Nermin Bezmen, yeni romanı SIR’da, Balkan Harbi öncesi İstanbul, Londra ve New York’ta yaşanan çalkantılı, gerilimli günleri, bu üç kentte yaşanan bir aşkla ustaca harmanlıyor. Aynı zamanda, 1800’lere dönen yazar, romanın kahramanı Hüma’nın o günlerden 1900’lerin sonuna taşıdığı ve çözülmesi gereken bir sır bırakıyor okurlarının kucağına… 96’ncı yaşına girdiği gün sonsuzluk uykusuna daldığında, ne yaşı okunuyordu yüzünden ne yaşadıkları; aşkı baş tacı, kaderi en büyük rakibi olmuş muhteşem kadının. Sadece, muzipçe gülümsemekteydi. Plânlı çıkmıştı son yolculuğuna, çocuklarına ve torunlarına çözülmek üzere bıraktığı sırların yaratacağı şoku bilerek. SIR, tarihi dokusu içinde romantizm ve cinsellikle beslenen, keyif ile hüznü, ihtiras ile melodramı seviştiren bir öykü. Kahramanlarının birbirine estetik bir erotizmle örülmüş sır’larıyla beraber aşkı, cinselliği bir kez daha sorgulayacak, belki kahramanlardan biri olmak isteyeceksiniz. Belki de… siz zaten onlardan birisiniz. (376 Sayfa)
Sırça Tuzak:
Dışarıdan hayran olunan içi tuzaklarla dolu sırça köşklerin hikâyesi… Nesillerin birikimiyle büyümüş bir sanayi imparatorluğu ve bu imparatorluğu yöneten son iki nesil aile bireylerinin dışarıdan gıptayla izlenen birlik ve beraberlikleri. …Ve içlerinden biri; hırslı, kıskanç, megaloman, küstah, yalancı… Ruhsuz varlığını bu imparatorluğa tek başına sahip olmaya adamış ve şeytanıyla buluşmuş bir adam. Sadece kendini seven, her şeyi herkesten iyi bildiğine, en mükemmel olduğuna inanan bu adamın bilmediği bir şey vardı: İhtiraslar yetenekleri aşınca bundan trajedi doğması kaçınılmazdı ve onun arsız hayalleri, hem dev bir holdingi hem koca bir aileyi çatırdatacaktı. “Bütün imparatorluklar hazımsızlıktan ölür.” demiş Napoléon Bonaparte. Bu kitaptaki öykü, Vardar İmparatorluğu’nun ölüm tuzağında birinci perdedir. (375 Sayfa)
Aurora'nın İncileri:
Çok Satan “Sır”ın devamı… Bir tiyatro oyunu gibi hazırlanmış, sürprizlerle dolu serüvende kendi iç dünyasını, kadınlığını, kocasıyla ilişkilerini sorgulayan genç kadının, babaannesinin romantizm ve cinsellikle beslenen, keyif ile hüznü, ihtiras ile melondramı seviştiren hayatını tekrarlamaya cesareti olacak mı? Onun aşklarına, kayıp bebeğine ve AURORA’NIN İNCİLERİ’ne ulaşmaya çalışırken kendi iç dünyaındaki yolculuk genç Hüma’yı hangi limana atcak? SIR’ın devamı olan bu roman size bir kez daha, nine ve dedelerinizin de bir zamanlar, tutkulu ve ihtiraslı aşklar yaşamış olabileceğini hatırlacak. (287 Sayfa)
(Nermin Bezmen'in Cok Satan Kitaplari Seti / 3 Kitap Birarada / Remzi Kitabevi / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Remzi Kitabevi
35,50 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!