Di, 16.Apr.2024 - 15:42
* FILM DVD - VCD

Mustafa (DVD)
Can Dündar

Can Dündar
ÖLÜMÜNÜN 70. yıldönümünde Atatürk'ü seyirciye yeniden tanıştırmak amacıyla Sabancı'nın katkıları ve NTV-KO'MEDYA ortaklığıyla hazırlanan 'Mustafa', en çok izlenen belgesel film olarak Türk sinema tarihindeki yerini aldı.
Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine... Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı.
"İkonlaştırılmış bir Atatürk yerine gerçek ve insan Atatürk'ün sunulması filmin temel erdemi, Can Dündar'ın Mustafa'sı, Atatürk üzerine yapılagelmiş en iyi belgesellerin başına gelip yerleşiyor."
Atilla Dorsay
Can Dündar, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına yeni belgeler, yeni görüntüler eşliğinde, yeni bir yaklaşımla bakıyor. 1 milyonu aşan izleyiciyle "Türk sinema tarihinin en çok izlenen belgeseli" unvanına kavuşan ve gösterildiği her yerde büyük tartışma yaratan "Mustafa", şimdi DVD olarak evinize geliyor.
Yapımcı: Dilek Dündar
Senaryo: Can Dündar
Sanat Yönetmeni: Yusuf Akçura
Müzik: Goran Bregovic
Kurgu: Andreas Treske
(Mustafa (DVD) / 130 Dakika / Tiglon / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Tiglon
14,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!