Fr, 19.Apr.2024 - 00:45
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Aşk Meclisi

Sinan Akyüz
Kan İçindeki Şırınganın Ucundaki Sahipsizlik!..
Sinan Akyüz'den Yine Sarsıcı Bir Kitap!..
Her zaman çok satan ve çok okunan, "Etekli İktidar", "Bana Sırtını Dönme", "İki Kişilik Yalnızlık", "Yatağımdaki Yabancı" ve "Sevmek Zorunda Değilsin Beni" adlı kitapların yazarı Sinan Akyüz'den yine çok ses getirecek bir kitap: "Aşk Meclisi"...
Bir eroinmanın gerçek hayat hikâyesinden yola çıkılarak yazılan bu kitapta uyuşturucu gerçeğinin nasıl yıkıma yol açtığına siz de tanıklık edeceksiniz.
Uyuşturucu bağımlısı gencin dilinden yaşam, ölüm ve aşk arasındaki paradoksu okuyacaksınız.
Aşk Meclisi, sözün bittiği yerdir...
Aşk Meclisi, dışımızda tuttuğumuz gerçekliktir!..
Acılı bir ölüme tanıklıktır.
Kitaptan bir bölüm:
"...vücudumu dalga dalga saran kriz nöbetleri, saç kökümden başlayarak ayak uçlarıma kadar yayılıyor. Sonra da tenimdeki bütün hücrelerime milyonlarca minik iğne saplanıyormuş gibi acı veriyordu. Tenim acılar içinde kalıyor, adeta hücre hücre ölüyordum. "(sayfa:147)
“Sen ve ben artık yalnızlığımıza âşık olmuş iki insanız... Bizim bu yalnız dünyamıza şafak atmaz, gün doğmuş. Gergin, donuk, yamyassı dünyamızda katılaşıp kaldık bir kristal taşı gibi. Çığlık çığlığa bir gecenin içinde, ikiye ayrılmış karanlık bir gökyüzünde, kan içindeki bir şırınganın ucunda, sahipsiz bir gölge olmuş ve hiç kimsenin istemediği yürek karası düşlerin kanatlanmış ölüleri gibiyiz ikimiz. Sen ve ben...İkimiz...”
Sinan Akyüz, uyuşturucu gerçeğini tüm çıplaklığıyla göz önüne seren, çarpıcı ve sarsıcı bir aşk ve yaşamöyküsünü okurla paylaşıyor...
ISBN: 9786051061993
Yayın evi: Alfa Yayinlari
8,20 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!